sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Tästä se lähtee!

Jospa sitten minäkin alottaisin... Tai edes yrittäisin. Kun kaikki muutkin, tai ainakin suurin osa tutuistani.

Tästä blogista toivon mukaan tulee itselleni se paikka, jossa pystyn kertomaan kaikille arjesta työssäkäyvän osa-aikaisen yrittäjän ja pienten lasten äidin silmin. Ei ole tarkoitus tylsistyttää teitä kertomalla lasten sairauksia tai saavutuksia vaan ihan omiani. Minä, joka vihasi tekstiilikäsityötä koko peruskoulun. Ala-asteella se tuli otettua, kun suurin osa meidän luokan tytöistä sen otti ja yläasteella se oli luonnollinen jatkumo. Kunhan läpi pääsis...

Mutta nyt jostain syystä olen kokenut "herätyksen". Nyt on koko ajan kesken miljoona käsityötä, askartelua tai näpräystä. Oikein ahdistaa, jos olen reissuun lähtenyt ilman jonkunlaista näpräys-projektia, vähintään puikot ja lankaa.

Tulen varmasti kertomaan onnistumisista ja ahaa-elämyksistä, mutta myös noista epäonnistuneista projekteista (joita aina välillä sattuu ja tapahtuu varmasti itse kullekin). Jos ei muusta syystä, niin vaikka sen takia, että joku muu ei tee samaa mokaa kuin minä.

Osa valmiista tuotoksista löydät verkkokaupastani myynnistä, osa ehkäpä torilta kesällä tai sitten ne ilostuttavat tuttavia lahjoina tai ehkä lapsia.

En halua tehdä tätä pelkästään myydäkseni käsitöitäni, vaikka olishan sekin ihan kiva juttu. Toivottavasti siis tästä tulee sinullekin sellainen, jota kommentoit, kerrot mitä voisin tehdä toisin ja ennenkaikkea seuraat ja luet, ainakin silloin tällöin.

4 kommenttia:

 1. Onnea uuden blogin johdosta.
  Kiva, et saatiin sinutkin tänne♥
  PS, poistathan tuon sanavarmistuksen. Se karkoittaa monet kommentoijat:)

  VastaaPoista
 2. Okkei, hyvä kun sanoit. Täytyy käydä kattomassa ne pois sieltä. Aina saa antaa palautetta. Sillähän tätä aina saa paremmaksi..

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa blogistaniaan! En ollenkaan usko, et täst tulee tylsää vaan hauskaa. Ja kiva kun on joku muukin, joka uskaltaa kertoa myös mokailuistaan;-)
  Onnistumisen iloa! T. Susu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika pitkälle taidan joutua kiittämään sua yllyttämisestä noiden neulomusten osalta ;D

   Poista